035 - 531 5308 info@boardseye.nl

Over boardseye

Wie zijn wij

BoardsEye is een nieuw initiatief voor ondernemers die meer behoefte hebben aan inzicht en vermindering van hun administratieve lasten.

BoardsEye is onderdeel van de Vrij Beroep Advies Groep, fiscale en administratieve dienstverlening. Bij BoardsEye werken academisch geschoolde professionals.

BoardsEye is gevestigd in Huizen, met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Wij zijn vooral werkzaam in de gehele Randstad, maar bedienen klanten uit heel Nederland.

Waarom BoardsEye

Wij bieden ondernemers aan om hun administratieve handelingen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Wij stellen een dashboard ter beschikking waarop we niet alleen financiële informatie inclusief benchmarks weergeven maar ook operationele informatie en belangrijke prestatie-indicatoren. Voor de operationele informatie en prestatie-indicatoren sluiten we aan op de branchesoftware van de ondernemer. Zo heeft de ondernemer alle benodigde informatie tot zijn beschikking in een overzichtelijke rapportage, waar en wanneer dan ook.

De dashboards worden naar wens op maat gemaakt en zijn voortdurend aan te passen aan de persoonlijke informatiebehoefte van de ondernemer. Op die manier zijn uw bedrijfsgegevens uit elke hoek intuïtief te verkennen. Geen standaardoverzichten dus, maar op maat gemaakte en “to the point” rapportages.

Missie

BoardsEye heeft als doelstelling u te ondersteunen in de bedrijfsvoering van uw organisatie. We ontzorgen en ondersteunen ondernemers op de volgende gebieden:

  • het voeren van administraties, gebruik makend van zowel financiële als operationele gegevens
  • opstellen van stuurinformatie, management rapportages, onder meer met behulp van dashboards en graphics
  • verzorgen van vergelijkende cijfers, benchmarks (branchegegevens en operationele doelstellingen)
  • advisering op het gebied van accountancy, fiscaliteit en juridische zaken
  • advisering op het gebied van corporate finance
  • advisering op het gebied van financiële planning