035 - 531 5308 info@boardseye.nl

KPI-dashboard op maat

wat is een kpi-dashboard?

Op het BoardsEye KPI-dashboard ziet u in één oogopslag hoe uw bedrijf presteert op de voor u belangrijkste Kritische Prestatie Indicatoren – KPI’s. KPI’s zijn variabelen op basis waarvan u uw bedrijfsprestaties kunt analyseren. Denk aan omzet (per door u te bepalen eenheid, zoals vestiging, verrichting, leeftijd, regio), kosten (personeel, kantoor), debiteuren. Met onze jarenlange ervaring in verschillende branches weten wij wat úw informatiebehoefte is.

Combinatie financiële én operationele gegevens

De meeste aanbieders leveren slechts financiële dashboards, maar deze zijn voor u minder interessant. Ze tonen immers alleen de financiële gegevens die al gerealiseerd zijn. Op het BoardsEye dashboard vindt u ook operationele gegevens, benchmarks en prognoses. U kunt de ontwikkeling van uw onderneming volgen, zowel in relatie tot het verleden als in relatie tot de concurrentie (benchmarks). Ook is het mogelijk voorspellingen te doen voor de toekomst (prognoses, what-if).

KPI-dashboard op maat

Wij maken van uw administratie een management-tool door uw administratie- én uw specifieke branchesoftware te koppelen aan één online KPI-dashboard. Wij maken hierbij gebruik van de krachtige BI-software van Qlikview. Met de modernste technieken genereren wij visuele, analytische rapportages die aansluiten op úw informatiebehoefte. Onze KPI-dashboards zijn per branche en zelfs per relatie in te richten. De frequentie van actualisering is naar wens in te stellen.

Meer grip door overzicht en detail

Alle informatie op één toegankelijk systeem. Zo kunt u aan de hand van slechts enkele cijfers zien hoe uw bedrijf draait. Simpel en doelgericht. Binnen de vele rapportages kunt u via drill downs inzoomen tot het laagste gedetailleerde niveau, zodat geen aspect verborgen blijft. U krijgt op een heldere en gebruikersvriendelijke manier inzicht in alle bedrijfsgegevens, én u hebt de juiste informatie beschikbaar voor meting van resultaten, risico-beoordeling en beslissingen. Zo krijgt u meer grip op bedrijfsprocessen.