Veel software-paketten…

Terwijl de salesmanagers mooie verhalen vertellen, zwoegen de backoffice medewerkers maar al te vaak met Excelsheets, diverse softwareprogramma’s en de coördinatie tussen de afdelingen. Die situatie is meestal gewoon zo gegroeid. Je begint met een bepaald pakket, schaft er nog eens een aan en zo verder. Voordat je het weet heb je een aantal pakketten die in het beste geval wel met elkaar gelinkt zijn, maar die geen overzicht bieden. En de stap om alle bestaande software de deur uit te doen en opnieuw te beginnen met één pakket met meer functionaliteit is ook niet zo makkelijk. Denk aan conversieproblemen, consultancykosten, inwerken personeel etc. Bovendien is die allesomvattende software er vaak gewoon niet.

Maar je wilt op de een of andere manier toch ook niet zo verder. Wat te doen?

blog 1.2…één oplossing!

Ik kom veel prospects tegen die zich er niet eens bewust van zijn dat hier toch een oplossing voor bestaat: één overkoepelend dashboard waar meerdere databronnen aan worden gekoppeld. Zo combineer je dus alle beschikbare informatie en zet je die op één plek neer. Met de informatie die jij wilt zien en vormgegeven zoals jij wilt. Zo maak je van alle data dus echte informatie. En met informatie kun je wat.
Zo zie je bijvoorbeeld opeens heel goed dat vestiging Utrecht veel minder adviesuren maakt dan Amsterdam. Je opent een drilldown op het dashboard en ziet dat Utrecht ook te weinig adviseurs heeft voor de vraag. Je ontdekt dat je daar gemakkelijk iemand bij zou kunnen zetten. Tel uit je winst.blog 1.1

De mogelijkheden met moderne B(usiness) (I)ntelligence software zijn eindeloos. Zie het als een grote kristal die je in het licht kunt houden en van alle kanten kunt bestuderen.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Boardseye biedt geïntegreerde dashboards inclusief outsourcing administratieve dienstverlening aan voor prijzen die vergelijkbaar zijn met uw huidige kosten.