035 - 531 5308 info@boardseye.nl

administratie outsourcen levert stuurinformatie

1

uw administratie kan efficiënter en goedkoper

Het zelf voeren van uw administratie vraagt veel van uw interne organisatie, zowel kwalitatief als financieel. Bovendien staat de tijd in de accountancy niet stil: er zijn steeds nieuwe mogelijkheden om uw administratie efficiënter te laten verlopen en te automatiseren. Een interne boekhouder, maar ook veel externe administratiekantoren kunnen daar niet in mee omdat hen daarvoor de tijd of de kennis ontbreekt.

uw administratie outsourcen bij BoardsEye

BoardsEye loopt voorop bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering. U kunt uw financiële administratie naar wens volledig of gedeeltelijk outsourcen bij BoardsEye. Door onze kennis en expertise wordt uw administratie efficiënt gevoerd, waardoor de uitvoeringskosten laag blijven. Zo wordt de administratieve lastendruk binnen uw bedrijf aanzienlijk verminderd.

2

Uw administratie is een bron van stuurinformatie

Bij alle ondernemingen worden financiële en operationele gegevens vastgelegd. Steeds meer ondernemers realiseren zich dat die administratie een bron van stuurinformatie is, maar zij hebben niet de tools om die informatie inzichtelijk te maken. Die stuurgegevens zitten vaak in verschillende softwaresystemen, die ook niet altijd de gewenste overzichten kunnen genereren.

BoardsEye ontsluit de stuurinformatie

BoardsEye dashboards tonen niet alleen financiële, maar ook operationele gegevens. Die combinatie is uniek in de markt. Door de koppeling van administratie- én branchesoftware krijgt u een totaaloverzicht van voor u relevante stuurinformatie.